خورش کنگر

خورش کنگر

مواد لازم


▪ کنگر یک کیلو
▪ گوشت ران یا ماهیچه گوسفند یک کیلو
▪ نعنا و جعفری نیم کیلو
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری 
▪ آب نارنج یا آبلیمو یک استکان
▪ زعفران ساییده یک دوم قاشق غذاخوری 
▪ نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه


گوشت را چند تکه کرده، می شوییم، با کمی روغن تفت می دهیم و با ۳ لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم تا بپزد.
تیغهای کنگر را پس از پاک کردن با قیچی برمی داریم و به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. بعد آن را با ۳ قاشق غذاخوری روغن کمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم، تا با کنگر کمی سرخ شود. 
زعفران حل شده ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می کشیم.

  
نویسنده : مهسا ; ساعت ٩:۱۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٢ امرداد ،۱۳٩٦